نمایشگاه صنایع دستی و سوغات لتکا

این مجموعه تامین کننده انواع شیرین کننده های جایگزین شکر بر پایه عصاره گیاه استویا است که مصرف آن برای افراد رژیمی و دیابتی مجاز است. ما برای توسعه محصولات بدون شکر و کمک به سلامت جامعه، بعنوان تامین کننده و همچنین مشاور فرمولاسیون آماده همکاری با کارگاه ها و کارخانجات تولیدی می باشد.

متعلقاتی که از گیاه استویا گرفته می شود، طعم شیرین دارد. شیرین بودن آن مانند شکر است و می توان برای درست کردن کیک و شیرین کردن نوشیدنی از آن استفاده کرد. شیرین کننده های قنادی به هیچ عنوان باعث طعم تلخی در دهان نمی شود.

شیرین کننده هایی که از گیاه استویا گرفته می شود، کالری بسیا پایینی دارد. برای ورزشکاران مناسب است. همچنین این شیرین کننده ها به دلیل کالری کمی که دارند، در رژیم های کاهش وزن توصیه می شوند.

محصولاتی که در شرکت بی لو تولید می شوند، دارای مقادیری زیادی ماده مفید می باشند. پروبیوتیک یکی از این مواد می باشد که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.

شیرین کننده های تولید شده توسط این شرکت، در تمامی مراحل تولید آزمایش می شوند. با توجه به نتایج این آزمایش ها هیچ گونه منع مصرفی برای این شیرین کننده ها وجود ندارد.

همانطور که مشخص است، شیرین کننده های قنادی برای پخت کیک و دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مزیت های این شیرین کننده ها این است که سبب تغییر در مزه و بافت کیک و شیرینی نمی شود.

شیرین کننده قنادی تولید شده ،حداقل تاثیر را روی قند خون دارد و به سرعت نیز از بدن دفع می گردد. بنابراین مصرف روزانه آنها برای مبتلایان به دیابت نیز مناسب است. همچنین این شیرین کننده ها سبب افزایش قند خون نمی شوند.

ترکیبات سالم شیرین کننده قنادی

در ترکیبات شیرین کننده قنادی از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نمی شود. این شیرین کننده ها مانند آسپارتام، ساخارین و یا سوکارالوز می باشند. در این صورت بهترین و سالم ترین شیرین کننده برای پخت شیرینی و کیک می باشند.

  1. فرهنگ سازی در زمینه کاهش مصرف شکر
  2. استفاده از محصولات بدون شکر و سالم
  3. استفاده توسط بیماران دیابتی در رژیم غذایی خود
  4. کاهش واردات و افزایش تولید داخلی

این شرکت سعی دارد تا سالم ترین محصولات را برای شما تولید کند. محصولات این شرکت از گیاه استویا که اغلب به آن شیرین برگ و یا شکر برگ نیز گفته می شود، تهیه می شوند. بنابراین شیرین هستند و برای استفاده در نوشیدنی های گرم و سرد مناسب می باشند. در لینک قرار داده شده، می توانید با انواع تولیدات مانند حبه و پودر استویا آشنا شوید و خرید خود را ثبت کنید.

انواع شیرین کننده ها ، موارد مصرف و طریقه مصرف شیرین کننده قنادی

شیرین کننده جایگزین شکر در صنایع قنادی و CONFECTIONARY برای محصولات مختلف دارای فرمولاسیونهای متفاوتی است، چرا که وظیفه آن در ترکیب محصولات فقط شیرین کنندگی نیست و نوع بافت و قوام مورد انتظار از محصولات گوناگون، متفاوت است. شیرین کننده های قنادی با نسبت شیرینی معادل شکر در ترکیبات محصولات به سادگی و بدون تغییر در فرآیند تولید جایگزین شکر می شوند. طبقه بندی شیرین کننده ها بر اساس خانواده محصولات نهایی به شرح زیر می باشد:

شیرین کننده قنادی غیر حجیم

شیرینیجات خشک و غیر حجیم مانند بیسکویت، شیرین دانمارکی و کوکی های خشک

شیرین کننده قنادی حجیم

محصولات نیمه مرطوب و اسفنجی مانند کیک، کلوچه، کوکی های حجیم و شکلات

شیرین کننده قنادی ترکیب ویژه

محصولات کاراملی و ترد مانند سوهان، پولکی و آّب نبات

شیرین کننده مایع بدون شکر

محصولات محلول در شربت – مانند باقلوا، زولبیا، بامیه، مربا و مارمالاد

شیرین کننده های قنادی مناسب چه مجموعه هایی است؟

مناسب برای همه قنادی ها و کارگاه های قنادی

شیرین کننده صنعتی مناسب چه کسانی نیست؟

برای مصرف این محصول هیچگونه هشدار یا منع مصرفی وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *