نمایشگاه صنایع دستی و سوغات لتکا

چای اصیل ایرانی که در شمال ایران می روید با چای های آغشته به عطر و اسانس فرق دارد برای همین این چای نوعی دمنوش طبیعی محسوب میشود که راز خوش عطر شدن آن در دست مادربزرگهاست که در اینجا به روشی که معمولا از قدیم و طرز دم کردن چای مادربزرگها به یادگار مانده است را بیان میکنیم.

طرز دم کشیدن چای روش اول

  • یک قاشق چاي‌خوري (1گرم) چای را داخل قوری بریزید. (براي دو نفر)
  • چای خشک را با مقداری آب سرد در قوری بچرخانید و سپس آب سرد را خالی کنید.
  • یک استکان کمرباریک (150 میلی‌‌‌‌‌گرم) آب جوش (100 درجه) تصفیه شده یا معدنی را داخل قوری گرم بریزید.
  • 20-15دقیقه بگذارید قوری در جایی که گرم نگه داشته می‌شود، دم بکشد.
  • قبل از مصرف چای ابتدا چای داخل قوری را با قاشق هم‌زده و سپس با صافی داخل استکان بریزید. طعم دلخواه را با مخلوط کردن آب جوش و چای دم‌کشیده تا دو استکان کمرباریک بدست آورید.

طرز دم کشیدن چای روش دوم

  1. یک قاشق چاي‌خوري (1گرم) چای را داخل قوری بریزید. (براي یک نفر)
  2. یک استکان کمرباریک (150 میلی‌‌‌‌‌گرم) آب جوش (100 درجه) تصفیه شده یا معدنی را داخل قوری گرم بریزید.
  3. 15-10 دقیقه بگذارید قوری در جایی که گرم نگه‌ داشته می‌شود، دم بکشد.
  4. چای را کم‌کم داخل استکان بریزید. هیچ مایعی نباید داخل قوری بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *