نمایشگاه صنایع دستی و سوغات لتکا

مقالات

صنایع دستی
letka-admin

صادرات صنایع دستی و چالشهای پیش رو

ابتدا باید آماری از صادرات صنایع دستی اطلاعاتی در دست داشته باشیم ولی به دلیل صادرات به صورت چمدانی، آمار دقیقی در دسترس نیست. به عبارتی بسیاری از گردشگران خارجی، صنایع دستی را خریداری کرده و در چمدان خود به خارج از مرز‌ها منتقل می‌کنند برای همین هزینه گمرک لحاظ نمی‌شود. از طرفی عده‌ای از ایرانیان از طریق صادرات چمدانی، صنایع دستی را به کشور‌های دیگر انتقال می‌دهند و با فروش آن‌ها در خارج از کشور، کسب و کار خاص خود را ایجاد کرده‌اند. با این حساب متوجه می‌شویم، صادرات صنایع دستی از مهم‌ترین صادرات غیر نفتی بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می‌تواند ارز زیادی را وارد کشور نماید و همچنین بدنبال آن اشتغال زایی می‌شود. اینکه بدانیم خریداران خارجی صنایع دستی ایران چه کشورهایی هستند، کمک می‌کند، تمرکز بیشتری روی بازار داشته باشیم به علاوه با مطالعه سلیقه و علاقه مشتریان، رضایت آن‌ها را جلب کرده و بازار صنایع دستی را گسترش دهیم. جالب است بدانید که ایران رتبه سوم بین کشور‌های تولید کننده صنایع دستی را دارد ولی رتبه صادرات آن ۳۹ است. برای همین کاملاً مشخص است که با تجدید نظر و مطالعه دقیق‌تر، امکان صادرات بیشتر، بوجود خواهد آمد. اگر قصد دارید کسب و کاری مرتبط با صادران صنایع دستی انجام دهید، بایستی مطالعات و تحقیقات خود را در زمینه قوانین صادرات کالا از ایران، افزایش دهید. ابتدا نوع صنایع دستی را انتخاب کنید و درباره هزینه‌های تولید و یا خرید آن از تولید کننده، تحقیق نمایید. عموما از مهم‌ترین خصوصیات تولید صنایع دستی، این است که مواد اولیه مورد نیاز برای تولید آن هزینه زیادی ندارند و نهایتاً اثری که بوجود می‌آید، قیمت بالا‌تری خواهد داشت. از این جهت، صادرات و به طور کلی فروش صنایع دستی، سودآور خواهد بود. وقتی زمینه فعالیت خود را مشخص کردید، بایستی کارت بازرگانی دریافت کنید. بنابراین اولین پاسخ به سؤال برای صادرات صنایع دستی چه باید کرد، این است که کارت بازرگانی دریافت کنید. برای دریافت این کارت باید ۳ سال سابقه فعالیت‌های تولیدی و تجاری داشته باشید. در ضمن توجه داشته باشید که کارت بازرگانی هم برای شخص حقیقی و هم برای شخص حقوقی قابل صدور است. اما همان‌طور که حدس می‌زنید مهم‌ترین موضوع در رابطه با صادرات صنایع دستی یا هر کسب و کار دیگری، موضوع بازاریابی است. روشهای فروش خارجی فروش به خارج از کشور به دو صورت ممکن است انجام شود: اول اینکه شما به عنوان تاجر، کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی دریافت کرده باشید . دوم اینکه صادرات را در تعداد پایین و به صورت شخصی انجام دهید. نوع دوم از صادرات، همان صادرات چمدانی است که در ابتدای مطلب درباره آن بحث کردیم. بدیهی است که در صادرات چمدانی، شما هزینه گمرک پرداخت نمی‌کنید ولی سود فروش شما هم به دلیل تعداد کم، قابل مقایسه با تجارت حرفه‌ای نیست. به علاوه به یاد داشته باشید که بعضی از صنایع دستی را نمی‌توانید به روش صادرات چمدانی از کشور خارج کنید. برای مثال آثاری که از جنس طلا و نقره هستند، نیاز به بررسی بیشتری برای صادرات دارند و بدون داشتن مجوز نمی‌توانید این‌گونه صنایع دستی را به خارج از مرز‌های ایران منتقل کنید. از دیگر مواردی که برای فروش صنایع دستی در خارج از کشور باید به آن توجه کنید این است که صنایع دستی مختلف در کشور‌های خارجی ناشناخته هستند و باید برای رسیدن به فروش بیشتر، تبلیغات مناسبی برای بازار هدف انجام دهید. امروزه با کمک شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات به زبان‌های مختلف دنیا ممکن است و فروش صنایع دستی در خارج از کشور برای شما بسیار آسان خواهد بود. عوارض صادرات صادرات صنایع دستی نیاز به کارت بازرگانی دارد. همان‌طور که گفتیم برای هر گونه صادرات و واردات نیاز به کارت بازرگانی دارید که این کارت می‌تواند برای شخص حقوقی یا حقیقی صادر شود. همچنین پیش‌زمینه دریافت کارت بازرگانی این است که ۳ سال سابقه فعالیت‌های تولیدی و تجاری داشته باشید. پس از دریافت کارت بازرگانی می‌توانید اقدام به صادرات صنایع دستی کنید. نکته مثبت درباره صادرات صنایع دستی این است که به کالا‌ها عوارض صادرات تعلق نمی‌گیرد. با این حال باید هزینه‌های گمرک را بر اساس تعرفه آن پرداخت کنید. یکی دیگر از نکات مربوط به مجوز صادرات صنایع دستی این است که باید کالا‌ها را بیمه کنید. این بیمه نوعی بیمه حمل و نقل است که برای هر نوع صادرات و واردات لازم است چرا که اگر کالای صادراتی شما در زمان حمل و نقل صدمه‌ای ببیند، بیمه خسارات را به شما بر می‌گرداند. انواع مختلفی از بیمه‌های هوایی، دریایی و زمینی وجود دارد که بر اساس تعرفه و مزایای بیمه، هزینه آن متفاوت خواهد بود. بدیهی است که مهم‌ترین نکته برای مجوز صادرات صنایع دستی، سرمایه است یعنی تا وقتی شما هزینه لازم برای سرمایه گذاری، بیمه، بسته بندی و … را در دسترس نداشته باشید تمام موضوع منتفی خواهد بود. مراحل صادرات صنایع دستی مراحل صادرات صنایع دستی بستگی به نوع کالا دارد ولی با این حال در چند مورد مراحل صادرات صنایع دستی برای انواع صنایع دستی، مشترک است. در اولین مرحله باید کارت بازرگانی دریافت کنید. برای اخذ این کارت می‌توانید با شرکت‌ها مشاوره دهنده، جلسه‌ای داشته باشید و روند کار خود را سریع‌تر پیش ببرید. ولی به هر صورت لازمه دریافت کارت بازرگانی این است که ۳ سال سابقه فعالیت تولیدی و تجاری داشته باشید. این کارت می‌تواند برای شخص شما یا برای شرکت شما صادر گردد. مرحله دوم از مراحل صادرات صنایع دستی، بیمه است. برای کالا‌هایی که قصد صادرات آن‌ها را دارید، باید بیمه نامه داشته باشید. تعرفه بیمه بر اساس نوع کالا و نوع حمل و نقل آن مشخص می‌شود. مرحله سوم برآورد و پرداخت هزینه حمل و نقل و بسته بندی خواهد بود. مهم‌ترین فاکتور در هر گونه صادرات و واردات، سرمایه است. اینکه شما تا چه حدی قدرت خرید و پشتیبانی از کسب و کار خود را دارید کلیدی‌ترین نکته در تعیین سودی است که در آینده بدست می‌آورید. بزرگترین تا کوچکترین مشکلات پیش رو بزرگترین و مهم‌ترین مشکل، موضوع بسته بندی کالا است. صنایع دستی باید در بسته بندی زیبا و مقاوم قرار بگیرند که گاهی تهیه این بسته بندی، هزینه بیشتری

ادامه مطلب »
صنایع دستی
letka-admin

آیا می‌توان روی کسب درآمد خاتم کاری به عنوان شغل اصلی حساب کرد ؟

درآمد خاتم کاری یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های این رشته هنری بر اساس گزارش سازمان صنایع دستی حدود ۳ هزار نفر در رشته خاتم کاری فعالیت دارند. درآمد خاتم کاری به میزانی است که می‌توان این رشته را به عنوان شغل اصلی انتخاب کرد. اما یکی از مهم‌ترین معضلات درباره در آمد خاتم کاری این است که آموزش‌های لازم برای هنرجویان این رشته وجود ندارد. توجه داشته باشید که اگر قصد دارید خاتم کاری را به عنوان شغل انتخاب کنید. بایستی حداقل ۲ سال وقت بگذارید و به آموزش مشغول شوید ولی حتی پس از ۶ ماه آموزش می‌توانید در سطوح پایین‌تر، مشغول کار شوید و درآمد کافی داشته باشید. همان‌طور که می‌دانید خاتم کاری هنری است در بین ایرانیان محبوب بوده و همواره کسانی که به این حرفه مشغول هستند از میزان فروش محصولات خود رضایت دارند. همچنین فعالان در زمینه صادرات صنایع دستی بر این باور هستند که با حمایت‌های دولت، صادرات خاتم کاری می‌تواند تا ۲۰ درصد، افزایش پیدا کند. مانند تمام صنایع دستی و آثار هنری، قیمت محصولات خاتم کاری به کیفیت و ظرافت آن، ارتباط دارد. کار‌هایی که با دقت بیشتری خلق شده‌اند، وقت بیشتری از هنرمند می‌گیرند و به مواد اولیه با کیفیت‌تری نیاز دارند و بدیهی است که قیمت آن بالا‌تر باشد. روش تولید وسایل خاتم کاری برای تولید این محصولات، ابتدا ورقه‌های خاتم ایجاد شده و بر سطح شی مورد نظر چسبانده می‌شوند. زیر ساخت خاتم عموما از جنس چوب بوده ولی گاهی بر روی ظروف مسی هم پیاده‌سازی می‌شود. تولید کنندگان و صادر کنندگان آثار خاتم کاری، اعتقاد دارند که حداقل ۲۰ درصد از این آثار هنری به خارج از کشور، صادر می‌شوند. گفتیم که ورق‌های خاتم بر روی وسایل چوبی چسبانده می‌شوند. برخی از این وسایل عبارتند از جعبه دستمال کاغذی، صفحه شطرنج، جعبه تخته نرد، جعبه‌های تزیینی، قاب روشو آینه، میز، صندلی، میز شطرنج و … بسیاری از این وسایل جنبه تزیینی داشته و بسیاری به عنوان وسایل کاربردی استفاده می‌شوند. به همین دلیل هنرمند مطمئن است که وسایل او مشتریان خود را داشته و با فروش آن‌ها درآمد خاتم کاری، حاصل می‌شود. لازم به ذکر است که هنر خاتم کاری نیاز به ظرافت و دقت بسیاری دارد. تجربه و ممارست فرد، مهم‌ترین عامل برای خلق آثار ارزشمند و گرانبها می‌باشد برای مثال پیاده‌سازی ورق‌های خاتم بر روی اجسام دارای منحنی، مشکل‌تر از سطوح صاف است و استاد خاتم کار با سابقه قابل قبول، از پس این کار بر می‌آید. تضمین درآمد کسب درآمد خاتم کاری از جهاتی تضمین شده است زیرا محصولاتی که کیفیت چندانی ندارند همچنان مشتریان خود را داشته و البته با قیمت کمتری به فروش می‌رسند. در حال حاضر کمترین قیمت برای یک اثر خاتم کاری حدود ۵۰ هزار تومان می‌باشد. از دیگر فاکتور‌ها برای تخمین و کسب درآمد خاتم کاری، هزینه زمانی است که هنرمند برای ساختن اثر، صرف می‌کند. مثلا یک جعبه دستمال کاغذی با اندازه متوسط می‌تواند مدلی ساده برای کار خاتم کاری باشد زیرا دارای سطوحی صاف است، تنها چسباندن ورق‌های خاتم به جعبه حدود ۳ ساعت زمان لازم دارد و خشک شدن چسب آن، حدود ۵ ساعت طول می‌کشد. معمولاً افرادی که وارد رشته خاتم کاری شده‌اند این حرفه را به عنوان شغل اصلی و تمام وقت خود انتخاب کرده‌اند و بر همین اساس می‌توان روی کسب درآمد خاتم کاری، به عنوان شغل اصلی حساب کرد. گفتیم که هنرمندان خاتم کار، انتظارات بیشتری از نهاد‌های دولتی برای حمایت از تولیدکنندگان خاتم دارند. برای مثال خرید این محصولات به عنوان هدایای مناسبتی در ارگان‌های دولتی می‌تواند پیشنهاد مناسبی باشد. علاوه بر موضوع درآمد حاصل از خاتم کاری، نباید از این نکته غافل شویم که زنده نگه داشتن هنر ایرانی، یکی از وظایف مهم سازمان صنایع دستی می‌باشد. بسیاری از استادان خاتم کاری این هنر را به دیگران آموزش نمی‌دهند و دلیل آن را نبود زیر ساخت مناسب برای آموزش هنرجویان می‌دانند. همان‌طور که گفتیم حداقل زمان لازم برای یادگیری هنر خاتم کاری حدود ۲ سال است با این حال، هنرجو با صرف حدود ۶ ماه، تا حدی آموزش می‌بینید که می‌تواند در یکی از بخش‌های مربوط به خاتم کاری مشغول به کاری شود. برای مثال خاتم کاری نیاز به گل بندی، برش کاری، تهیه زیر ساخت چوبی، پرس کردن شمش و … دارد که هنرجوی مبتدی می‌تواند در یکی از بخش‌ها مشغول به کار شود. همچنین نهایتاً قیمتی که برای اثر خاتم کاری تعیین می‌شود به ظرافت کار و مواد اولیه آن بستگی دارد.  در نهایت ، کسب درآمد از خاتم کاری می‌تواند مربوط به صادرات آثار خاتم کاری، آموزش آن و یا فروش داخلی باشد. به هر حال کسب درآمد از خاتم کاری نیاز به پشتیبانی دولتی دارد تا به جایگاه قابل قبول خود برسد. در سال‌های گذشته در تعداد معدودی از هنرستان‌ها، رشته خاتم کاری تدریس می‌شده که متأسفانه در حال حاضر دیگر دایر نیستند. قطعاً موضوع آموزش بر کسب درآمد از خاتم کاری تأثیر می‌گذارد زیرا پیشرفت و بقای این هنر بستگی به میزان کیفیت آموزش دارد تا محصولاتی که ساخته می‌شوند در سطح استاندارد‌های لازم قرار گرفته و در بازار‌های جهانی معرفی شوند.

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

شیرین کننده قنادی

این مجموعه تامین کننده انواع شیرین کننده های جایگزین شکر بر پایه عصاره گیاه استویا است که مصرف آن برای افراد رژیمی و دیابتی مجاز است. ما برای توسعه محصولات بدون شکر و کمک به سلامت جامعه، بعنوان تامین کننده و همچنین مشاور فرمولاسیون آماده همکاری با کارگاه ها و کارخانجات تولیدی می باشد. طعم شیرین کننده قنادی متعلقاتی که از گیاه استویا گرفته می شود، طعم شیرین دارد. شیرین بودن آن مانند شکر است و می توان برای درست کردن کیک و شیرین کردن نوشیدنی از آن استفاده کرد. شیرین کننده های قنادی به هیچ عنوان باعث طعم تلخی در دهان نمی شود. کالری بسیار پایین شیرین کننده قنادی شیرین کننده هایی که از گیاه استویا گرفته می شود، کالری بسیا پایینی دارد. برای ورزشکاران مناسب است. همچنین این شیرین کننده ها به دلیل کالری کمی که دارند، در رژیم های کاهش وزن توصیه می شوند. پروبیوتیک در شیرین کننده قنادی محصولاتی که در شرکت بی لو تولید می شوند، دارای مقادیری زیادی ماده مفید می باشند. پروبیوتیک یکی از این مواد می باشد که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. شیرین کننده قنادی بدون عوارض شیرین کننده های تولید شده توسط این شرکت، در تمامی مراحل تولید آزمایش می شوند. با توجه به نتایج این آزمایش ها هیچ گونه منع مصرفی برای این شیرین کننده ها وجود ندارد. تحمل درجه حرارت بالا شیرین کننده های قنادی همانطور که مشخص است، شیرین کننده های قنادی برای پخت کیک و دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مزیت های این شیرین کننده ها این است که سبب تغییر در مزه و بافت کیک و شیرینی نمی شود. شیرین کننده های قنادی مناسب برای افراد دیابتی شیرین کننده قنادی تولید شده ،حداقل تاثیر را روی قند خون دارد و به سرعت نیز از بدن دفع می گردد. بنابراین مصرف روزانه آنها برای مبتلایان به دیابت نیز مناسب است. همچنین این شیرین کننده ها سبب افزایش قند خون نمی شوند. ترکیبات سالم شیرین کننده قنادی در ترکیبات شیرین کننده قنادی از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نمی شود. این شیرین کننده ها مانند آسپارتام، ساخارین و یا سوکارالوز می باشند. در این صورت بهترین و سالم ترین شیرین کننده برای پخت شیرینی و کیک می باشند. چرا شیرین کننده قنادی استویا بی لو تولید شده است؟ این شرکت سعی دارد تا سالم ترین محصولات را برای شما تولید کند. محصولات این شرکت از گیاه استویا که اغلب به آن شیرین برگ و یا شکر برگ نیز گفته می شود، تهیه می شوند. بنابراین شیرین هستند و برای استفاده در نوشیدنی های گرم و سرد مناسب می باشند. در لینک قرار داده شده، می توانید با انواع تولیدات مانند حبه و پودر استویا آشنا شوید و خرید خود را ثبت کنید. انواع شیرین کننده ها ، موارد مصرف و طریقه مصرف شیرین کننده قنادی شیرین کننده جایگزین شکر در صنایع قنادی و CONFECTIONARY برای محصولات مختلف دارای فرمولاسیونهای متفاوتی است، چرا که وظیفه آن در ترکیب محصولات فقط شیرین کنندگی نیست و نوع بافت و قوام مورد انتظار از محصولات گوناگون، متفاوت است. شیرین کننده های قنادی با نسبت شیرینی معادل شکر در ترکیبات محصولات به سادگی و بدون تغییر در فرآیند تولید جایگزین شکر می شوند. طبقه بندی شیرین کننده ها بر اساس خانواده محصولات نهایی به شرح زیر می باشد: شیرین کننده قنادی غیر حجیم شیرینیجات خشک و غیر حجیم مانند بیسکویت، شیرین دانمارکی و کوکی های خشک شیرین کننده قنادی حجیم محصولات نیمه مرطوب و اسفنجی مانند کیک، کلوچه، کوکی های حجیم و شکلات شیرین کننده قنادی ترکیب ویژه محصولات کاراملی و ترد مانند سوهان، پولکی و آّب نبات شیرین کننده مایع بدون شکر محصولات محلول در شربت – مانند باقلوا، زولبیا، بامیه، مربا و مارمالاد شیرین کننده های قنادی مناسب چه مجموعه هایی است؟ مناسب برای همه قنادی ها و کارگاه های قنادی شیرین کننده صنعتی مناسب چه کسانی نیست؟ برای مصرف این محصول هیچگونه هشدار یا منع مصرفی وجود ندارد. تفاوت شیرین کننده قنادی با محصولات رژیمی یا استویا دیگر تولیدکنندگان چیست؟ با توجه به اینکه در بازار عموما محصولات رژیمی، دیابتی و طبیعی (سلامت محور) گران تر و مورد پذیرش بازار هستند، حاشیه سود تولیدکننده و فروشنده به نسبت بیشتر از محصولات با شکر است. یعنی قیمت حداقل دو برابر قیمت محصول با شکر فروخته میشود. بنابراین سود حاصله بیشتر در نظر گرفته میشود. ضمن اینکه محصولات نوآورانه و سلامت محور همواره مشتریان خاص خود را دارند.

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

درمورد شیرین کننده نوشیدنی ها(باگیاه استویا)بدون شکرچه میدانید ؟

حتما شما هم هنگام میل صبحانه از چای شیرین استفاده می کنید. آیا می دانید که شکری که برای شیرین کردن چای صبحانه استفاده می کنید، در مدت زمان سبب بیماری می شود. شیرین کننده نوشیدنی استویا بدون شکر، می تواند جایگزین شکر شود. استویا نوعی گیاه است که طی فرایند استخراج قرار می گیرد و از آن نوعی شیرین کننده به دست می آید. این محصولات می توانند به عنوان پودر و به عنوان جایگزینی برای شکر و با به صورت حبه تولید شوند. ویژگی ها و همچنین خواص زیادی برای شیرین کننده استویا دارد که در ادامه این صفحه به آن ها می پردازیم. شیرین کننده های نوشیدنی در چند مدل تولید می شوند؟ این محصولات برای شیرین کردن انواع نوشیدنی استفاده می شوند. مثلا نوشیدنی هایی مثل چای و قهوه و حتی اکثر دمنوش ها، تلخ هستند. برای اینکه بتوانیم از خوردن این نوشیدنی ها لذت ببریم باید از یک مکمل شیرین در کنار آن استفاده کنیم. اکثرا از شکر و یا قند استفاده می کنیم. این محصولات از مواد اولیه تولید می شوند که به مرور صدمات جبران ناپذیری می توانند به بدن بزنند. بنابراین اگر طرفدار پر و پا قرص نوشیدنی در فصل های گرم و سرد سال هستید، بهتر است که برای شیرین کردن و خوش طعم کردن آن ها گزینه ی دیگری را انتخاب کنید. این شیرین کننده های نوشیدنی بیلو در دو مدل تولید می شوند: پودر کم کالری استویا جایگزین شکر چیست ؟ پودر هایی که توسط مجموعه بی لو تولید می شوند، جایگزین مناسب برای شکر می باشند. میزان شیرین کنندگی آن با شکر برابر است. پودر های استویا در انواع مختلفی تولید می شوند و برای انواع رژیم ها مناسب هستند. برای مثال اگر از رژیم کتو استفاده می کنید، می توانید پودر های نوشیدنی کتو را خریداری کنید. این پودر ها با کربوهیدارت و قند بسیار ناچیز می تواند نوشیدنی شما را با میزان کافی شیرین کند. علاوه بر آن برای استفاده روزمره و همچنین استفاده افراد دیابتی، پودر های نوشیدنی نیز در نظر گرفته شده است. هر قاشق از این شکر رژیمی بین 4 تا 5 کالری و قندی و شکری نزدیک به صفر دارد. ساشه شیرین کننده کم کالری را میشناسید ؟ ساشه های استویا در واقع همان پودر های استویا هستند. شما با هر یک عدد ساشه می توانید یک فنجان از نوشیدنی را شیرین کنید. هر ساشه شیرینی به اندازه شکر و حتی بیشتر از آن را نیز دارند. علاوه بر آن کالری هر ساشه به میزان 4 الی 5 می باشد. این عدد در مقایسه با همین میزان شکر بسیار کمتر است. شما می توانید ساشه های بی لو در بسته های 60 تا 120 عددی خریداری کنید. علاوه بر آن برای عزیزانی که در رژیم کتو به سر می برند، نیز ساشه های 50 عددی در نظر گرفته شده است. ویژگی های شکر بدون قند نوشیدنی را بررسی میکنیم: برای اینکه خواص شکر های رژیمی که تولید می شوند را بهتر درک کنید، این قسمت به شما کمک می کند. در ادامه ما ویژگی های این محصول را با هم بررسی می کنیم. 1- طعم مطبوع شیرین کننده نوشیدنی رژیمی اگر بخواهیم از نظر طعم آن صحبت کنیم، واضح است که شیرین می باشد. شیرینی آن نیز با شکر برابری می کند. حتی می توان گفت شیرینی آن از شکر نیز 2 الی 3 برابر بیشتر می باشد. بنابراین با خیال راحت می توانید این محصول را خریداری کنید. 2- کم کالری بودن شیرین کننده نوشیدنی استویا کالری پودر های شیرین کننده نوشیدنی خیلی کمتر از شکر سفید است. اگر به صورت یک ساشه مصرف کنید و یا یک قاشق غذاخوری از آن را برای شیرین کردن نوشیدنی های خود استفاده کنید، حدود 4 الی 5 کالری انرژی دریافت می کنید. این عدد در مقایسه با شیرین کننده های مصنوعی موجود در بازار خیلی کمتر است. 3- شیرین کننده رژیمی بدون شکر غنی شده از پریبیوتیک فیبر های خوراکی سهم بزرگی در تنظیم عملکرد دستگاه گوارش دارند. به غیر از خوراکی شما می توانید با خوردن سبزیجات این ماده را وارد بدن خود کنید. حال مجموعه بی لو از این ماده در محصولات خود استفاده می کند. 4- بدون عوارض بودن شیرین کننده نوشیدنی با توجه به گیاهی بودن منشا این شیرین کننده، طبیعتا این محصول هیچ گونه عوارضی ندارد. این موضوع توسط آزمایشاتی که انجام شده است نیز، تایید شده است. بیماران دیابتی به دلیل قند خون بالایی که دارند، نمی توانند از شیرینی جات در رژیم غذایی خود استفاده کنند. بنابراین مصرف قند و شکر به عنوان شیرین کننده برای نوشیدنی های گرم و سرد نیز برای آن ها ممنوع است. اما شیرین کننده های نوشیدنی که با استویا تولید می شوند، به دلیل قند ناچیزی که دارند، اصلا روی قند خون تاثیری ندارند و بیماران دیابتی می توانند با خیالی راحت مصرف کنند. 5- ترکیبات سالم شیرین کننده نوشیدنی و مصرف برای همه ی سنین در ساخت شکر سفید از ترکیباتی مثل آسپارتام و سوکرالوز استفاده می شود. این ترکیبات برای بدن مضر هستند و در طول مدت زمان، سبب بیماری می شوند. اما در شیرین کننده نوشیدنی استویا از هیچ کدام این محصولات، استفاده نشده است. با توجه به اینکه این محصولات عوارضی ندارند، همه افراد می توانند این محصول را جایگزین شکر مصنوعی و سفید کنند. اما با توجه به خواصی که دارد، افراد دیابتی در اول لیست قرار دارند. زیرا که قند داخل این شیرین کننده ها بسیار کم است. کالری ناچیز این محصولات که زیر 5 الی 10 کالری می باشد نیز سبب شده است تا مورد توجه پزشکان تغذیه و در نتیجه افرادی باشد که در دوره های کاهش وزن شرکت می کنند. در کل این محصول، شیرین کننده ای سالم است. بهتر است شکر را یک ماده مضر است را از وعده های روزانه خود حذف کنید و شیرین کننده های نوشیدنی را جایگزین کنید. البته ناگفته نماند که شما می توانید به جای استفاده از پودر برای شیرین کردن نوشیدنی های خود مخصوصا نوشیدنی های گرم، از حبه های استویا استفاده کنید. این قند های رژیمی به صورت شکسته در اختیار شما

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

انواع ترشیجات در طب سنتی و مدرن و خواص بینظیرآن

کاهش قند خون سرکه برای تهیه ترشیجات به کار می رود . سرکه به خصوص سرکه سیب قند خون را کاهش می دهد و بعد از صرف غذا سبب کند کردن جذب کربوهیدرات ها شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند. خواص تغذیه ای فراوان یکی از مواد مفیدی که در تهیه ترشی بکار می روند ، از سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند. در تهیه ترشیجات از حرارت استفاده نمی شود بنابراین خواص تغذیه ای آنها حفظ می شود. طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد . فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل می باشد که سبب تولید ویتامین های گروه ب که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند ، می شود. کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای همانطور که گفته ایم فرایند تخمیر در تهیه ترشی موجب کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای ، کاهش 87 درصدی نیترات طبیعی موجود در کلم و 70 درصدی اسید اگزالیک چغندر و شکسته شدن فیتات ها می شود . این فرایند به افزایش جذب مواد معنی ، نرمال شدن سطح اسید معده ، جذب پروتئین و آهن کمک می کند و سبب رشد فلور طبیعی می شود. متعادل کردن میزان اسید معده ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند . غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند . تخمیر طبیعی مواد غذایی، مواد مغذی را حفظ می کند و غذا را به شکل قابل هضم تر می شکند . جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها ترشی خاصیت گندزدایی دارد . در فرآیند عمل آمدن ترشی و تخمیر آن مواد جدیدی مانند آنتی اکسیدان به وجود می آیند که می توانند برای بدن مفید باشند از برخی سرطان ها جلوگیری کنند. کاهش چربی خون مصرف ترشیجات به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر است . خواص انواع ترشیجات 1- خواص ترشی بادمجان بادمجان حاوی پتاسیم و فسفات است و یک محرک خوب برای کبد و روده می باشد و زخم معده را کاهش می دهد . این ترشی به فرآیند هضم کمک می کند و برای درمان بیماری های قلبی عروقی، چاقی، کلسترول بالا و یبوست مفید می باشد. 2- خواص ترشی سیر سیرحاوی ویتامین A، B1، B2 و C است و آنتی بیوتیک قوی می باشد بنابراین به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند. 3- خواص ترشی فلفل فلفل سبز کم کالری ، بدون چربی و غنی از مواد مغذی است که برای لاغری مفید بوده و ویتامین های A، C و K موجود در آن برای درمان آسم، لثه های ملتحب ، روماتیسم و زخم مفید می باشند. 4- خواص ترشی هویج هویج حاوی مقدار زیادی کاروتنوئید استکه سبب کاهش خطر بیماری های قلبی شده و فشار خون بالا، کلسترول بالا ، کبد و مشکلات پوستی و چین و چروک را برطرف می کند. 5- خواص ترشی کلم کلم یک ماده مقوی و سرشار از مواد معدن، پتاسیم و ویتامین A، B6 و C است که به هضم مواد غذایی کمک فراوانی می کند. 6- خواص ترشی خیار خیار سرشار از ویتامین A، B و C ، اوره، پپتیداز، پروتئاز است که به معده برای هضم مواد غذایی کمک می کند و مشکلات پوستی، تورم و چین و چروک را به علت آبرسان و خنک کننده بودن درمان می کند. 7-خواص ترشی انبه ترشی انبه حاوی مقدار زیادی فیبر است. حرکات منظم روده را تقویت می کند و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند. آنزیم های موجود در این ترشی به تجزیه پروتئین در بدن و محافظت در برابر مشکلات گوارشی کمک می کند. ترشی انبه منبع منیزیم و پتاسیم است که به حفظ تعادل فشار خون کمک می کند. 8- خواص ترشی هفته بیجار ترشی هفته بیجار شامل ترکیبات زیر میباشد : سرکه ، گل کلم ، خیار ، کرفس ، هویج ، سیب ترش کوهی کرفس کوهی ، چاقاله هلو ، فلفل ، سبزیجات تازه ، ادویه معطر ، سیاه دانه ، نمک تصفیه شده ، آب آشامیدنی خواص دارویی : اشتها آور ، به علت داشتن سیاه دانه فراوان طبع سرد ترشی خنثی می شود. در پایان با مراحل تولید یک نمونه از ترشی ها آشنا میشویم : 9- ترشی لیته ابتدا بادمجان ها را شسته و در روی اجاق یا در داخل فر کبابی می کنیم.سپس سیر ها را به همراه بادمجان های کبابی شده داخل مخلوط کن بریزید و به طور کامل پوره کنید.سبزی های ترشی شامل پونه،مرزه،ترخون،گشنیز و جعفری را آماده می کنیم و برای خشک شدن کامل آن سبزی ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.در این مرحله هویچ ها وفلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد کنید.کلم سفید را نیز به مقدار تعیین شده شسته و داخل خردکن چند کاره بریزید و سپس مواد خرد شده را داخل کاسه ای ریخته و با هویچ و فلفل دلمه ای و بادمجان پوره شده ترکیب کنید.( درصورت تمایل می توانید هویچ و فلفل دلمه ای را نیز مانند بادمجان و کلم در داخل خردکن چند کاره به صورت کامل میکس کنید تا مواد یک دستی داشته باشید.)سبزی ها را نیز داخل خرد کن بریزید و به همراه نمک و ادویه ها خرد کنید.حال ظرف شیشه ای که مواد ترشی را در آن می ریزید را به طور کامل با دستمال خشک کنید.مواد ترشی را داخل ظرف بریزید و یک بند انگشت روی شیشه را خالی بگذارید.در این مرحله سرکه را به حدی اضافه کنید تا یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد ترشی را بپوشاند.به مدت یک هفته شیشه های ترشی را در یخچال قرار دهید تا ترشی آماده شود.

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

دم کشیدن چای طبیعی شمال به روش مادر بزرگ

چای اصیل ایرانی که در شمال ایران می روید با چای های آغشته به عطر و اسانس فرق دارد برای همین این چای نوعی دمنوش طبیعی محسوب میشود که راز خوش عطر شدن آن در دست مادربزرگهاست که در اینجا به روشی که معمولا از قدیم و طرز دم کردن چای مادربزرگها به یادگار مانده است را بیان میکنیم. طرز دم کشیدن چای روش اول طرز دم کشیدن چای روش دوم

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

خواص چای سیاه ، تایید یا تکذیب؟

چای سیاه آیا خواصی دارد ؟ چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. از آنجائی که چای سیاه را به میزان بیشتری تخمیر و اکسیده میکنند، برگ آن هم تیره میشود و آن عطر معروف خود را میگیرد. به محض اینکه طعم و عطر چای به میزان لازم ارتقاء پیدا کرد، فرایند اکسیداسیون را متوقف میکنند. پس از آن برگها را در اندازههای مختلف خرد میکنند و دسته بندی هم طبق اندازۀ آنها صورت میگیرد. چای سیاه در واقع پایهای است که انواع مختلف چای را از آن میگیرند. خوشبختانه چای علاوه بر اینکه نوشیدنی لذتبخشی است، برای سلامتی هم مفید است. مطالعات اخیر که در نشریات پیشگام پزشکی به چاپ رسیده اند مؤید آن است که چای سیاه قوت بخش قلب، باعث جلوگیری از سرطان، چربی سوز، محرک سیستم ایمنی، و تسکین دهندۀ آرتروز است، ضمن اینکه با ویروس میجنگد و کلسترول زدا هم هست. همۀ اینها برای بوتۀ کوچکی که آنرا داخل مقدار کمی آب داغ بریزند، بد نیست!جان وایزبرگر که محقق بنیاد سلامت آمریکاست میگوید: “چای به عنوان نوشیدنی ای که بیشترین تأثیر را روی سلامت دارد، فراتر از انتظارات علمی عمل میکند. راههائی که چای از طریق آن میتواند باعث ارتقاء سلامت شود حیرت انگیز است.” در مطالعۀ بلندمدتی که در مؤسسۀ ملی سلامت عمومی و محیط زیست هلند انجام شد، رابطۀ بین مصرف منظم چای سیاه و کاهش خطر سکتۀ مغزی مشخص شد. پژوهشگران در این مطالعه، اطلاعات مربوط به خواص پزشکی غذاهای حاوی مقدار زیادی فالونوئید – فیتونوتریانت با خواص آنتی اکسیدان – را بررسی کردند. در غذاهای مورد مطالعه، هفتاد درصد فالونوئید دریافتی از چای سیاه بود و مابقی از میوهها و سبزیجات. این مطالعه در یک بازۀ 15 ساله روی 552 مرد انجام شد. محققان به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL – کلسترول “بد” خون – میشود که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود. علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند. با این حال ما نسبتا نظر نهایی را به خواننده این مقاله معطوف میکنیم چونکه با ذائقه های گوناگون افراد ، نهایی کردن تجویزها صحیح نیست و آنهایی که از سبک خاص غذایی و رژیمی پیروی میکنند قطعا در این مورد نظر دیگری دارند . در آخر، ایجاد لایف استایل، منحصر به فرد است و بهره گیری و پیروی از اصول تغذیه به صورت منظم ، یکی از ویزگیهای افراد موفق و پر آرامش میباشد . نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود ارائه مطالب با ما در بخش ارتباط با ما یا ایمیل ، در میان بگذارید .

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

مراحل فرآوری و تولید چای

فرایند تولید چای سیاه یا چای معمولی 2/3 مصرف چای مردم جهان را تشکیل می دهد. چای سیاه را به دو روش رسمی به شرح زیر تهیه می نمایند : مراحل تولید چای سیاه ارتدوکس عبارتند از: چین برگ سبز از باغات بوته های چای برگ سبزجمع آوری شده به کارخانه چای از باغاتی که تحت مدیریت نزدیک ودقیق توسط کارشناسان خبره خوداست به شکل دو برگ و یک غنچه که لطیفترین وبا کیفیترین قسمت بوته چای است چیده می شود.این باغات که تحت نظارت کنترل آفات بیولوﮊیک هستند هیچگونه سم وکود شیمیایی د رآنها استفاده نمی شود.این انتخاب باغات و روش چین مهمترین و بزرگترین وجه تمایز چای ارگانیک با بقیه چایهای بازار است که در کل چای سالم و ارگانیک تولید شده باعث ارتقا دادن به سلامت افراد می شود . پلاس در طی این عمل رطوبت برگ کاهش می یابد تا برگها برای مراحل مالش و تخمیر آماده شوند. پس ازکنترل دقیق کیفیت برگ سبزتوسط کارشناسان خبره وبا تجربه به صورت اتوماسیون به اتاق پلاس برای عمل پلاس برگها در ترافت های طولانی که دارای عرض کم‘طول زیاد و ارتفاع کمی هستند، انجام می گیرد. گرمایی که توسط پنکه های مکنده از منبع گرما به زیر ترافت هایی که در زیر مشبک و روزانه دار هستند، دمیده می شود؛ و موجب پلاس آمدن و (پژمرده شدن) برگها می گردد. مرحله پلاس سبب تغییرات فیزیکی(کاهش رطوبت ، خارج شدن از حالت تردی و تغلیظ مواد موجود در برگ) و شیمیایی (افزایش فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز، تجزیه پروتئین های موجود در برگ به اسیدهای آمینه، تجزیه کلوروفیل و… )در برگ ها می گردد. مالش منظور اصلی از مالش دادن برگ های سبز چای که پس پلاس شدن انجام می شود؛ اولا: متلاشی شدن سلول ها و لول کردن و پیچیدگی برگ هاست تا مواد محتوی آن ها بیرون بریزد، ثانیا:در نتیجه مجاورت با اکسیژن هوا عمل تخمیربهتر آغاز شده و ماده موجود در برگ چای بنام <<دیاستاز>> (از دسته اکسیدازها که به<< ته آز>> معروف است)آزاد می گردد.در این فرایند شیره برگ یا مواد داخل سلولی که پس ازتخمیر و خشک کردن حفظ می شود، تا درموقع طبخ چای آشکار و رنگ و طعم آن به دلچسبترین و لذتبخشترین حالت معین گردد. تخمیر( اکسیداسیون) برای ساخت چای سیاه عمل تخمیر اکسیداسیون(جذب اکسیژن هوا)حتما باید انجام گیرد که آخرین تغییرات و فعل انفعالات شمیایی بعد ازمالش محسوب می شود. این عمل که قبلا در اثر مالش آغاز شده بود، تکمیل می گردد. در این مرحله خشک کردن چای در آن تثبیت می شود. مرحله تخمیر یک مرحله حساس فعل و انفعالات و واکنش های شیمیایی است و دارای اهمیت فوق العاده می باشد که درتهیه چای ارگانیک به آن توجه زیادی می شود. کارشناسان خبره چای به خوبی آن را تشخیص می دهند، زیرا چند دقیقه زودتر یا دیرتر خاتمه دادن به عمل تخمیر، اثر زیادی در کیفیت و عطر و رنگ و طعم چای به جای می گذارد. خشک کردن چای مراحل برگ چینی ،پلاس غربال برگ سبز تخمیر با برگ سبز سرو کار دارند. ولی خشک کردن چای در واقع خاتمه بخشیدن به عمل تخمیرو حفظ نمودن و ثابت نگه داشتن خصوصیاتی است که در برگ ایجاد نموده است. چای فراوری شده را باید خشک نمود تا جنس آن دیگر تغییر نیافته کیفت مطلوب راکه برای آن برنامه ریزی شده ارائه دهد.در موقع خشک کردن برگ دو عمل متمایز صورت می گیرد:یکی گرم کردن برگ و دیگری خشک کردن آن. سورت و طبقه بندی چای در این مرحله چای تولیدی از لحاظ درشتی و ریزی تفکیک می شود که در صنعت چای سازی به سرت و طبقه بندی معروف است انواع چای طبقه بندی شده دارای اسامی خاصی می باشد و عرضه آنها به بازارهای مصرف بر اساس اصطلاحهای فوق انجام می گیرد که معرف خصوصیات کلی چای می باشد انواع چای تولیدی عبارتند از: در پایان تشکر میکنیم از مجموعه ی خوب چای ارگانیک زوبین که ما را در ارائه این مقاله یاری دادند .

ادامه مطلب »
سوغات
letka-admin

آشنایی با کشاورزی ارگانیک و اهمیت آن

كشاورزي ارگانيك كشاورزي ارگانيك با رعايت چهار اصل سلامت، مراقبت، اصول اكولوژيك و انصاف چند دليل مهم را براي حمايت و استفاده از محصولات ارگانيك مورد توجه قرار مي‌دهد. ارگانيك يعني توليد شده بدون سم ،كود و مواد افزودني ، شيميايي پايه نفتي و مضر همراه با حفظ محيط زيست و منابع طبيعي – پاكسازي هوا، آب، خاك و بدن از مواد شيميايي– طعم بهتر و حقيقي‌تر– حمايت از خانواده كشاورزان– پرهيز از روش‌هاي عجولانه و ضعيف در توليد مواد غذايي– حمايت از محصولات محلي– حمايت از گوناگوني جانداران– كاهش مقدار سموم و محافظت از نسل‌هاي آينده– جشن پاكسازي و سالم سازي اهمیت کشاورزی ارگانیک با توجه به افزایش مصرف کود و آفت کش هایی که پیامد آنها زوال باروری خاک، سلامتی و آلودگی هوا، آب و غذا است، نگرانی های روز افزونی درباره محیط زیست جهانی ایجاد شده و مفهوم کشاورزی ارگانیک اهمیت فرآینده ای در راستای توسعه کشاورزی پایدار و بوم سازگار در سرتاسر جهان پیدا کرده است.  کشاورزی ارگانیک بر پایه استفاده ازنهاده های ارگانیک طبیعی و درون مزرعه ای چون کود دامی تازه، کمپوست، کود سبز، کنجاله و ضایعات فرآوری مواد غذایی و همچنین کنترل زیستی آفات همراه با کمترین استفاده از مواد معدنی طبیعی برای تقویت نظام زراغی- افتصادی مزرعه و بهبود فعالیت های زیستی خاک استوار است. اهداف اصلی کشاورزی ارگانیک از منظر توسعه ملی

ادامه مطلب »
صنایع دستی
letka-admin

برترین کشورها وشرکتها و نیازمندی شرکتهای وارد کننده در صنایع دستی و سوغات

بهترین کشورها برای صادرات صنایع دستی و پرداخت مالی بهترین کشورها برای صادرات صنایع دستی و پرداخت مالی می‌تواند به شرح زیر باشد: 1. چین: چین یکی از بزرگترین بازارهای جهانی برای صنایع دستی است و دارای تقاضای بالایی برای محصولات دست ساز می‌باشد. همچنین، چین دارای سیستم پرداخت مالی پیشرفته‌ای است که به شرکتهای درخواست کننده ی صنایع دستی کمک می‌کند تا به راحتی و به صورت امن پرداخت های خود را انجام دهند. 2. هند: هند نیز یکی از بازارهای بزرگ برای صنایع دستی است و دارای تاریخ غنی در این زمینه است. هند دارای سیستم بانکی و پرداخت مالی پیشرفته‌ای می‌باشد که به شرکتهای درخواست کننده ی صنایع دستی در آن کمک می‌کند تا به راحتی تراکنش های مالی خود را انجام دهند. 3. تایلند: تایلند نیز یکی از مناطق مهم برای صنایع دستی است و دارای تقاضای بالایی برای محصولات دست ساز می‌باشد. این کشور دارای سیستم پرداخت مالی پیشرفته‌ای است که به شرکتهای درخواست کننده ی صنایع دستی کمک می‌کند تا به راحتی و به صورت امن تراکنش های خود را انجام دهند. 4. ایران: ایران نیز یکی از کشورهایی است که در صنعت صنایع دستی توانمندی بالایی دارد و دارای محصولات دست ساز منحصر به فردی است. ایران دارای سیستم پرداخت مالی پیشرفته‌ای است که به شرکتهای درخواست کننده ی صنایع دستی کمک می‌کند تا به راحتی تراکنش های خود را انجام دهند.  شرکت‌های معتبردرخواست کننده صنایع دستی در سطح جهان عبارتند از: این شرکت‌ها معمولاً از تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کارهای صنایع دستی در سراسر جهان محصولات خود را تهیه می‌کنند و در فروشگاه‌های آنلاین یا فیزیکی خود به فروش می‌رسانند: نیازمندی شرکتهای وارد کننده در صنایع دستی و سوغات به تفکیک نوع محصول با توجه به نیازمندی‌های هر منطقه یا کشور، شرکتهای وارد کننده می‌توانند به یک یا چند دسته از این محصولات متمرکز شوند که در نهایت به طور کلی، شرکتهای وارد کننده در صنایع دستی و سوغات به تفکیک نوع محصول می‌توانند به دسته‌های زیر تقسیم شوند:

ادامه مطلب »